Pohankovo-maková kaše

mak

Na litr kaše potřebujeme

  • 1 a 1/2 odměrky pohanky
  • 1 odměrku máku
  • 1/2 odměrky jáhel
  • 2 jablka
  • 1 ČL skořice
  • pitnou vodu
  1. Jáhly propláchněte vroucí vodou pro odstranění hořkosti a vložte do nádoby MioMatu, přidejte pohanku a mák.
  2. Jablka vykrojte a oloupejte, nakrájejte a vložte do MioMatu.
  3. Dolijte studenou vodu tak, aby byla hladina mezi ryskami MIN a MAX.
  4. Zapněte MioMat a stiskněte Mash/Soup. MioMat po 25 minutách dovaří vynikající kaši. Přidejte skořici a případně doslaďte a podávejte s ovocem. Dobrou chuť!

 

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.